Övrigt

Nytt och begagnat

Gummibåt - Mercury 290 Air deck
Gummibåt - Mercury 290 Air deck

Mercury 290 Airdeck, med uppblåsbar hårdtrycksdurk och köl. Extra slittålig och UV-beständig gummibåt. Duken är svetsad men en unik teknik för starkare svetsfogar, vilket gör dessa starkar än självaste duken. Pontonerna är kraftiga och ökar bärkraften bak vilket gör att båten enklare kommer upp i plan. Årorna är fällbara med beslag på utsidan av tuben. Årtullarna är unika och har en design som gör det enklare att ro. Alla tofterna är gjorda i slitstarkt polyester. Invändiga dräneringspluggar för enkelt användande. Akterspegeln är gjord i kompositmaterial för ökad hållbarhet. Lyfthandtagen har en modern design med rephållare. Ventilerna sticker inte ut utan ligger flush med duken. Levereras komplett med åror/paddel, dubbelverkande luftpump med mätare, lagningssats samt bärväska.CE kategori: CLängd: 2,9mBredd: 1,54mMått ihoprullad: 102x56x40cmDiameter ponton: 40cmVikt utan motor: 43kgMax motorstyrka: 15hkMax vikt motor: 60kgMax antal personer: 4stFärg: Ljusgrå med blå och grå detaljer

Pris 13800 kr

BRP Carrier 380 TX
BRP Carrier 380 TX

4P BRP Carrier 380 TX.  Totaltvikt: 1300 kg (Går att få i valfri totaltvikt).  Flakmått: 185x380 cm  Lastvikt: 940 kg Längd: 532 cm  Bredd: 242 cm    Därför ska du välja en BRP Carrier släpvagn:  Starkare chassie med hela rambalkar fram och bak för att förstärka där belastningen är som störst.  Utvändiga bindöglor där spännbandets krok passar i öglan utan att ramla av.  Samma kraftiga axel på alla släp. För ökad stabilitet oavsett totaltvikt.  Formgjutna hårdplastskärmar med led-breddmarkering. Stabila skärmar med halkskydd som tål att du står på dem vid lastning och lossning.  Formgjutna handtag på läm och dragbalkslås för bättre grepp i alla väder.  Tippskruv med sexkantsfäste då får du med hjälp av borrmaskin och hylsa en skonsam eltipp.  Högre skeppa för ökad stabilitet och större lastvolym  15" däck för högre markfrigång och lättare att hitta vinterhjul och nya hjul. Samma på alla vagnar.  Glappfria dragbalkslås. Inget som slår och smäller under färd.  Centralt placerat stödhjul.  Ett starkt och plant golv som är gjort av combiplywood med filmwira för att vara extra tåligt mot fukt.  Inkapsling av elsystemet. Runt alla kablar sitter en skyddsslang som klarar -50 grader celsius.  Längre S-Formade dragbalkar. Specialdesignade och förlänga för maximal smidighet och följsamhet.    Går att lägga på förmånliga finansierings- och leasingavtal via Swedbank finans eller Ecster (fd. Handelsbanken Finans). Kontakta oss idag så hjälper vi er med detta! 

Pris 62500 kr

BRP Carrier 380 TXi
BRP Carrier 380 TXi

4P BRP Carrier 380 TXi.  Totaltvikt: 1300 kg (Går att få i valfri totaltvikt).  Flakmått: 185x380 cm  Lastvikt: 940 kg Längd: 532 cm  Bredd: 201 cm    Därför ska du välja en BRP Carrier släpvagn:  Starkare chassie med hela rambalkar fram och bak för att förstärka där belastningen är som störst.  Utvändiga bindöglor där spännbandets krok passar i öglan utan att ramla av.  Samma kraftiga axel på alla släp. För ökad stabilitet oavsett totaltvikt.  Formgjutna hårdplastskärmar med led-breddmarkering. Stabila skärmar med halkskydd som tål att du står på dem vid lastning och lossning.  Formgjutna handtag på läm och dragbalkslås för bättre grepp i alla väder.  Tippskruv med sexkantsfäste då får du med hjälp av borrmaskin och hylsa en skonsam eltipp.  Högre skeppa för ökad stabilitet och större lastvolym  15" däck för högre markfrigång och lättare att hitta vinterhjul och nya hjul. Samma på alla vagnar.  Glappfria dragbalkslås. Inget som slår och smäller under färd.  Centralt placerat stödhjul.  Ett starkt och plant golv som är gjort av combiplywood med filmwira för att vara extra tåligt mot fukt.  Inkapsling av elsystemet. Runt alla kablar sitter en skyddsslang som klarar -50 grader celsius.  Längre S-Formade dragbalkar. Specialdesignade och förlänga för maximal smidighet och följsamhet.    Går att lägga på förmånliga finansierings- och leasingavtal via Swedbank finans eller Ecster (fd. Handelsbanken Finans). Kontakta oss idag så hjälper vi er med detta! 

Pris 62500 kr


Produced by Add Cream